Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 6 september 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://pictoshop.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. Wij vragen uw toestemming om analytische cookies te plaatsen.

7.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

7.4 Social media buttons

Op onze website gebruiken we geen sociale mediaknoppen om webpagina's te promoten of te delen via sociale netwerken.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

Naam Retentie Functie
Statistieken (anoniem)
_ga 2 jaren Opslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

JetPack

We gebruiken JetPack voor adverteren.

Naam Retentie Functie
Statistieken
tk_*r 1 jaar Opslaan van verwijzers ID
tk_tc sessie Store the user's usage history
Delen

Voor meer informatie, lees de JetPack Privacyverklaring.

EU Cookie Law

We gebruiken EU Cookie Law voor cookie toestemming registratie.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
eucookielaw
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

WooCommerce

We gebruiken WooCommerce voor webshop management.

Naam Retentie Functie
Functioneel
wc_cart_hash_* sessie Opslaan van artikelen in een winkelwagen
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

PayPal

We gebruiken PayPal voor verwerken van betalingen.

Naam Retentie Functie
Functioneel
__paypal_storage__ permanent Opslaan van account details
paypal permanent Voorkomen van fraude
Delen

Voor meer informatie, lees de PayPal Privacyverklaring.

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

Naam Retentie Functie
Functioneel
cmplz_all 365 dagen Opslaan van cookie voorkeuren
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Diversen

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
tcb_google_fonts
cmplz_choice 365 dagen
cmplz_id 365 dagen
wp-settings-3
wp-settings-time-3
complianz_consent_status 365 dagen
tk_ai
wordpress_test_cookie
wordpress_sec_318289d24e96bc51799021f9090fc850
wordpress_logged_in_318289d24e96bc51799021f9090fc850
WP_DATA_USER_3
cmplz_user_data 365 dagen
wc_fragments_2ffcccbaff4263950118dd106f8b8fce
dont_track_me
__utmc
__utmz
store_notice189fce5a3e601a0706516576dcdfa816
__utma
_gid
tk_qs
wp_woocommerce_session_318289d24e96bc51799021f9090fc850
_gat
__utmt
__utmb
tk_r3d
complianz_policy_id 365 dagen
wp-settings-time-1
wp-settings-1
__utmv
store_noticef57c4f11caa00710d8bdd858401b3a7c
woocommerce_items_in_cart
woocommerce_cart_hash
wc_cart_created
jetpackState
store_notice3969ac024d54b8e998da7a3898a2dec5
wp-saving-post
wp-autosave-1
googlesitekit::total-notifications
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::report::b9d29b5a688b67a72c16f5cd56b71aae
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::report::8a4eff7109810b64499f7e9b78d81054
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::report::0061ac758c5eb59fefb6136081c2236c
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::search-console::searchanalytics::14bf456def2282c15006e28a71ed9b45
wp-api-schema-modelhttps://pictoshop.nl/wp-json/wp/v2/
googlesitekit_1.23.0_modules::pagespeed-insights::pagespeed::2180330429460f878f0575632fdd72f0
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::search-console::searchanalytics::6892af84f7b8398712c112e420a28141
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::report::211a09a1fe18ad3bc36ecb567e125c8e
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::goals::a096c9c425bdbc7e6487d28f65a7bdf5
googlesitekit_1.23.0_modules::pagespeed-insights::pagespeed::b525a564307bf65f7bd59fe80cdced29
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::report::ab522b830a0f488c2585f21b935d1798
googlesitekit_legacy_1.23.0_core::site::notifications
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::search-console::searchanalytics::d5590576de7dfd3412f70ad0ee9bdfc8
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::report::cf831bba956123421a6e9e6a0098e2ef
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::report::b54c86c651d3e26c7c477d174858e398
googlesitekit_legacy_1.23.0_modules::analytics::report::743969d0dab246e5788b60b01f73ea7e
634526225e0a6b6263e8d798986678
8051021995ff8425565cdb295160134
_gat_gtag_UA_209750_1
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::search-console::searchanalytics::14bf456def2282c15006e28a71ed9b45
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::report::b9d29b5a688b67a72c16f5cd56b71aae
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::report::8a4eff7109810b64499f7e9b78d81054
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::report::0061ac758c5eb59fefb6136081c2236c
__session:0.06561519527783144:
__session:0_06561519527783144:
__session:0.6204973048303801:
__session:0_6204973048303801:
__session:0.24333634324981235:
wordpress_sec_c283d4d1ce8bb23eb6483d239a2bce15
wordpress_logged_in_c283d4d1ce8bb23eb6483d239a2bce15
wp_woocommerce_session_c283d4d1ce8bb23eb6483d239a2bce15
__session:0_24333634324981235:
googlesitekit_1.24.0_modules::pagespeed-insights::pagespeed::903a36b9d071642a01a138305cd9feea
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::report::cf831bba956123421a6e9e6a0098e2ef
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::report::211a09a1fe18ad3bc36ecb567e125c8e
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::report::ab522b830a0f488c2585f21b935d1798
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::report::743969d0dab246e5788b60b01f73ea7e
googlesitekit_legacy_1.24.0_notification::dismissed::connected-successfully
googlesitekit_1.24.0_modules::pagespeed-insights::pagespeed::3be843b5a32123603dac972161d41b25
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::search-console::searchanalytics::6892af84f7b8398712c112e420a28141
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::search-console::searchanalytics::d5590576de7dfd3412f70ad0ee9bdfc8
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::report::b54c86c651d3e26c7c477d174858e398
googlesitekit_legacy_1.24.0_modules::analytics::goals::a096c9c425bdbc7e6487d28f65a7bdf5
googlesitekit_legacy_1.24.0_core::site::notifications
wc_fragments_d0d02d1530c401c93b21be615be4d309
store_notice11c8744c7790df49ada576f0faaabc6a
persist:hs-beacon-2496aba6-0292-489c-8f5d-1c0fba417c2f
persist:hs-beacon-message-2496aba6-0292-489c-8f5d-1c0fba417c2f
googlesitekit_legacy_1.25.0_modules::analytics::report::8a4eff7109810b64499f7e9b78d81054
googlesitekit_legacy_1.25.0_modules::analytics::report::b9d29b5a688b67a72c16f5cd56b71aae
googlesitekit_legacy_1.25.0_modules::analytics::report::0061ac758c5eb59fefb6136081c2236c
googlesitekit_legacy_1.25.0_modules::search-console::searchanalytics::14bf456def2282c15006e28a71ed9b45
_grecaptcha
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Pictoshop
Juffer Marthastraat 13
9989EG Warffum
Nederland
Website: https://pictoshop.nl
Email: privacy@pictoshop.nl
Telefoonnummer: 0595-422798

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 12 december 2019